Kranji, Bekasi Barat, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kranji
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanBekasi Barat

Kranji nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bekasi Barat, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg