Kujang, Karangnunggal, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kujang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanKarangnunggal
Pamaréntahan
 • Nami KuwuUjang Sukandar
Lega1072635

Kujang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangnunggal, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.