Kutanagara, Malangbong, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kutanagara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanMalangbong
Pamaréntahan
 • Nami KuwuBp. Sanusi
Pangeusi3 000 dugi ka 4 000

Kutanagara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Malangbong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Kutanagara ayana di béh kuloneun ti kota kacamatan Malangbong.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Kampung[édit | édit sumber]

  • Kamayangan
  • Godabaya
  • Cimuncang
  • Sangetel
  • Citarik

bates Wilayah[édit | édit sumber]

Kutanagara ayana di béh kuloneun ti kota kacamatan Malangbong. Watesna nyaéta Désa Lewo Baru ( béh kaler), Désa Sukamaju ( béh kulon), Gunung Ringgeung ( béh kidul), jeung Désa Sanding ( béh wetanna). '

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg