Lasun

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Galat skrip: tidak ada modul tersebut. Lasun nyaéta kelompok sato (34 spésiés) dina kulawarga (taksonomi) Herpestidae, karnivora leutik pituin Eurasia kidul jeung Afrika.

Herpestidae perenahna di jero subordo Feliformia, ngahiji jeung kulawarga ucing, hiéna, jeung careuh.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. Jonathan, Rigg (1862). A Dictionary of the Sunda Language of Java. Universitas Harvard: Bataviaasch Genootschap van Kunsten en Wetenschappen. 
Nulis.jpg