Lompat ke isi

Latifa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Latifa
لطيفة
Ngaran asliلطيفة
GumelarLatifa Bint Alaya El Arfaoui
لطيفة بنت عليه العرفاوي

14 Pébruari 1961 (1961-02-14) (yuswa 63)
Tunisia Manouba, Tunisia
Ngaran landianLatifa
Pagawéan
Taun aktip1980-an – ayeuna
AgamaIslam

Latifa Bint Alaya El Arfaoui leuwih dipikawanoh salaku Latifa (Basa Arab: لطيفة بنت عليه العرفاوي‎; gumelar di Manouba, Tunisia, 14 Pébruari 1961; umur 63 taun) nyaéta saurang penyanyi jeung aktris Tunisia.

Tumbu luar[édit | édit sumber]