Layabakti, Puspahiang, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Layabakti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanPuspahiang

Layabakti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Puspahiang, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.