Lemahmakmur, Tempuran, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lemahmakmur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanTempuran

Lemahmakmur nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tempuran, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Poténsina kana pertanian di Lemahmakmur téh luas kacida. Désa Lemahmakmur téh diriung ku sawah .

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]



Gnome-home.svg