Lembursitu, Lembursitu, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Lembursitu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaSukabumi
KacamatanLembursitu

Lembursitu nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Lembursitu, Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg