Leuwigajah, Cimahi Selatan, Cimahi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Leuwigajah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaCimahi
KacamatanCimahi Selatan

Leuwigajah nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cimahi Selatan, Kota Cimahi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.