Leuwikujang, Leuwimunding, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Leuwikujang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanLeuwimunding
Pamaréntahan
 • Nami KuwuIim Ibrohim

Leuwikujang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Leuwimunding, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

  • Kaler : Leuwimunding
  • Kidul : Rajawangi
  • Kulon : Heuleut
  • Wetan : Cipanas-Cirebon

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]



Gnome-home.svg