Lompat ke isi

Lidya Maulida Djuhandar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Lidya Maulida Djuhandar
Profil
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2012–ayeuna
LébelJKT48 Project
Hits Records
RamatlokaJKT48

Lidya Maulida Djuhandar (gumelar di Jakarta, 17 Agustus 1996; umur 27 taun) teu biasa disebut Lidya (ogé katelah JKT48 Lidya) (salami JKT48) nyaéta penyanyi Indonesia sareng urut anggota grup idola JKT48 anu kadua nyaéta JKT48, anu tungtungna janten anggota Tim KIII nalika tanggal 25 Juni 2013.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. KIII JKT48 Terbentuk Archived 2014-04-29 di Wayback Machine. Yess Online. Diakses 2 Oktober 2013.

Tumbu luar[édit | édit sumber]