Linggamekar, Cilimus, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Linggamekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCilimus

Linggamekar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cilimus, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg