Lompat ke isi

Lobener, Jatibarang, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Lobener
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Lobener
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanJatibarang

Lobener nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.