Lobener Lor, Jatibarang, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Lobener Lor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanJatibarang

Lobener Lor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.