Lueng Baro, Sungai Mas, Aceh Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Lueng Baro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanSungai Mas

Lueng Baro nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Sungai Mas, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Sungai Mas, Aceh Barat