Maréngmang, Kalijati, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Maréngmang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanKalijati

Maréngmang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kalijati, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.