Margahayu, Bekasi Timur, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Margahayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanBekasi Timur

Margahayu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bekasi Timur, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg