Margajaya, Pamarican, Ciamis

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Margajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanPamarican

Margajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pamarican, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg