Margajaya, Sukadana, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Margajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanSukadana
Pamaréntahan
 • Nami KuwuTK Sujana

Margajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukadana, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Pamaréntah Désa Margajaya dipingpin ku Kadés Abdul Rojak

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Wates wilayahna dibatesan ku Désa Tanjungsukur, Désa Margaharja, Désa Cigaru, jeung Désa Selacai.

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Taneuhna bisa dipaké pepelakan kalayan subur. Sawah nu aya di désa ieu mangrupa sawah tadah hujan. Jadi upami usum halodo bener-bener garing. Irigasi hésé diwujudkeun, sabab sumber cai liang euweuh.

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




 t·s·é 

Kabupatén Ciamis, Jawa Barat

Lambang Kabupaten Ciamis.png

Kacamatan: Banjaranyar | Banjarsari | Baregbeg | Ciamis | Cidolog | Cihaurbeuti | Cijeungjing | Cikonéng | Cimaragas | Cipaku | Cisaga | Jatinagara | Kawali | Lakbok | Lumbung | Pamarican | Panjalu | Panumbangan | Panawangan | Purwadadi | Rajadésa | Rancah | Sadananya | Sindangkasih | Sukadana | Sukamantri | Tambaksari


Gnome-home.svg