Martha Graciela

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Martha Graciela
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2014-ayeuna
LébelJKT48 Project
Hits Records
RamatlokaBlog Resmi Grimona Martha Graciela

Martha Graciela (gumelar di Pekanbaru, 5 Maret 1999; umur 22 taun) atanapi anu biasa dikenal ku Grace nyaéta anggota JKT48 gumelar ti Riau, Indonesia. Grace nyaéta urut anggota generasi katilu JKT48, anu minangka anggota Tim T dina Januari 24 2015.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Team T JKT48 Terbentuk - HAI Online. HAI Online. Diakses 2015-01-24.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg