Masawah, Cimerak, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Masawah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCimerak
Pamaréntahan
 • Nami KuwuTohidin Ridwan
Lega18.479.000 M2
Pangeusi4.095 jiwa

Masawah nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cimerak, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg