Mekar Jaya, Sukmajaya, Dépok

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Mekar Jaya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Dépok
Kacamatan Sukmajaya

Mekar Jaya nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Sukmajaya, Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg