Mengening, Kubutambahan, Buleleng

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mengening
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Bali
Kabupatén Buleleng
Kacamatan Kubutambahan

Mengening nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Kubutambahan, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81172.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]

Citakan:Kubutambahan, Buleleng


Gnome-home.svg