Mengening, Kubutambahan, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mengening
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanKubutambahan

Mengening nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Kubutambahan, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81172.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]

Citakan:Kubutambahan, Buleleng


Gnome-home.svg