Meruyung, Limo, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Meruyung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaDépok
KacamatanLimo

Meruyung nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Limo, Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.