Mirat, Leuwimunding, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Mirat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanLeuwimunding

Mirat nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Leuwimunding, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg