Mohammad Syafa'at Mintaredja

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Mohammad Syafaat Mintaredja
Mohammad Syafaat Mintaredja
Menteri Sosial Indonesia ka-18
Masa jabatan
9 September 1971 – 29 Maret 1978
Présidén Soeharto
Saméméhna Dr. A.M. Tambunan, S.H.
Sanggeusna Supardjo
Menteri Negara Penyelenggaraan Hubungan antara Pemerintah dengan MPR, DPR-GR, dan DPA
Masa jabatan
6 Juni 1968 – 9 September 1971
Présidén Soeharto
Saméméhna jabatan anyar
Sanggeusna -
Katerangan lian
Gumelar 17 Pébruari 1921
Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Pupus Oktober 20 1984
Jakarta, Indonesia
Kabangsaan Indonésia Indonesia
Pameget/istri Hj. Siti Romlah binti Abdul Kadir
Ageman Islam

Haji Mohammad Syafa’at Mintaredja, S.H. (gumelar di Bogor,[1] Jawa Barat, 17 Pébruari 1921 – tilar dunya di Jakarta, 20 Oktober 1984 dina umur 63 taun[1][2][3]) nyaéta salah saurang pulitikeus jeung pajabat pamaréntahan nu nyekel kalungguhan utamana dina mangsa Orde Baru.

Catetan[édit | édit sumber]

  1. a b Luthfi Assyaukanie. Islam and the Secular State in Indonesia ((en)). Retrieved on 2014-09-02.
  2. Yudi Latif (2006). Inteligensia Muslim dan Kuasa: Genealogi Inteligensia Muslim Indonesia Abad ke-20 ((id)). Mizan Pustaka. Retrieved on 2014-09-02.
  3. Meninggal dunia ((id)). Tempo (1984-10-27). Archived from the original on 2014-10-31. Retrieved on 2015-08-31.