Molen boléd

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Molen boléd nyaéta caneuteun nu dijieun kawas molen cau ngan bahan dasar nu dijieunna nyaéta tina boléd atawa hui areuy minangka eusina. Sarua kawas molen, molen cau, ieu boléd digulung ku adonan manglapis-lapis sarta tuluy digoréng. Adonanna sarua deuih kawas molen cau, tina tipung tarigu, uyah, gula, soda kuéh, endog hayam, margarin, cai, tipung maizéna, minyak goréng jeung boléd. Ari anu hadé mah bolédna téh boléd cilembu atawa maké boléd nu biasa gé teu nanaon.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Foodlogo2.svg