Muammar Z.A.

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
H. Muammar Z.A.
GumelarMuammar Zainal Asyikin
14 Juni 1954 (1954-06-14) (yuswa 67)
Indonésia Pemalang, Jawa Tengah, Indonésia
ÉtnisJawa
PagawéanQari sareng Ustadz
GelarKyai, Hafiz, Ustadz, Haji

Qari Muammar Zainal Asyikin (Basa Arab: معمر زين العاشقين‎; gumelar di Pemalang, Jawa Tengah, 14 Juni 1954; umur 67 taun) nyaéta saurang Qari senior sareng Hafiz ti Indonésia anu katelah sacara nasional sareng internasional.

Rujukan[édit | édit sumber]

Nulis.jpg