Mulyajaya, Wado, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mulyajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanWado
Pamaréntahan
 • Nami KuwuMomo Nugraha

Mulyajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Wado, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Mulyajaya mangrupa désa pamekaran ti Désa Pawenang. Jujutan kuwu ti mimiti ngadegna Désa Mulyajaya nyaéta:

  1. Bp. Tasma.
  2. Bp. Kaya Marhaendra (Alm) (1984-1992)
  3. Bp. Tasma (1993-2001)
  4. Bp. Momo Nugraha (2002-2008)

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

  • Kaler : Désa Pawenang
  • Kulon : Désa Wado
  • Kidul : Désa Cikaréo Selatan
  • Wetan : Désa Tarikolot

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg