Mustikasari, Mustika Jaya, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mustikasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Mustika Jaya, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.