Mustikasari, Mustika Jaya, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Mustikasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanMustika Jaya

Mustikasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Mustika Jaya, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg