Néglasari, Pamarican, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Néglasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanPamarican

Néglasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pamarican, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg