Néglasari, Pamarican, Ciamis

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Néglasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanPamarican

Néglasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pamarican, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg