Nikita Willy

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Nikita Willy

Nikita Purnama Willy atawa nu leuwih dipikawanoh salaku Nikita Willy nyaéta béntang akting ngora Indonésia kalahiran Jakarta, 29 Juni 1994.[1] Nikita mangrupa Anak kahiji ti dua duduluran.[2]
Turunan Minang ieu geus ngabéntangan sajumlah pariwara, sinétron sarta film layar lébar.[1] Nikita mimitian dipikawanoh ku masarakat sawaktu maénkeun peran dina sinétron ROMAN PICISAN babarengan jeung aktor asal Papua, Evan Sanders.[1] Nikita kungsi jadi modél pariwara permén Milton, Citra Body Lotion, kosmétik Pigeon, Kadaharan Choki-Choki, detergent Total, Holland Bakery, Bank BNI, Bank BII sarta wafer coklat Roma.[1] Pamaén béntang film BESTFRIENDS? ieu meunang kasempetan pikeun maén sinétron stripping ti mimiti taun 2009 [1] Sinétron anu disutradaraan ku Maruli Ara sarta Gita Asmara ieu, Nikita kudu adu akting jeung aktor Dude Harlino.[1] Nikita maén ogé minangka pameran utama dina sinétron stripping panganyarnana dina Séptember 2009, anu judulna Safa jeung Marwa.[1] Di dieu, manéhna miboga peran anu leuwih dewasa ti batan umur anu sabenerna.[1] Taun 2011 ieu, Nikita maén deui dina sinétron Putri yang Tertukar, tur jadi lalakon utama.[1]

FILMOGRAFI[édit | édit sumber]

  • 2008 BESTFRIEND?
  • 2008 MBA (MARRIED BY ACCIDENT)
  • 2010 TERTIPU LARIS MANIS

Sinétron[édit | édit sumber]

  • DOA MEMBAWA BERKAH
  • TITIP RINDU BUAT AYAH
  • TIGA ORANG PEREMPUAN
  • DOA MEMBAWA BERKAH 2
  • WAH CANTIKNYA! 2
  • BIDADARI 2
  • BIDADARI 3
  • BULAN DAN BINTANG
  • RATU MALU DAN JENDERAL KECIL
  • SI CECEP
  • SENYUMAN ANANDA
  • HABIBI DAN HABIBAH
  • PENGANTIN KECIL
  • SETINGGI BINTANG
  • INDAHNYA KARUNIA-MU
  • PACAR PILIHAN
  • ROMAN PICISAN
  • COOKIES
  • SAFA DAN MARWAH
  • CINTA DAN ANUGERAH
  • NIKITA
  • MISTER OLGA
  • PUTRI YANG DITUKAR

FTV[édit | édit sumber]

Iklan TV[édit | édit sumber]

  • Permén Milton
  • Citra Body Lotion
  • Pigeon
  • Choki-Choki
  • Detergent TOTAL
  • Holland Bakery
  • Bank BNI
  • Bank BII
  • Wafer Coklat ROMA
  • Gery Chocolatos
  • Gery Pasta
  • Sunsilk
  • Hers Protex
  • Lip ice sheer color
  • Kia Picanto
  • Indomie
  • Mountea
  • PLN
  • Fanbo
  • Pertamina
  • Suzuki Karimun Estilo
  • AC LG Hercules jeung Luna Maya
  • Bank Muamalat
  • Esia
  • Nokia
  • Decolith Paint jeung Iwan Fals sarta Tantowi Yahya
  • Sharp AQUOS jeung Tsania Marwa, Tora Sudiro, Kahitna
  • Epson

Awards[édit | édit sumber]

  • Panasonic Gobel Awards 2010: Artis favorit
  • Panasonic Gobel Awards 2011: Artis favorit

Lagu[édit | édit sumber]

  • Ku Tetap Menanti
  • Lebih Dari Indah

Vidéo Klip[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i (id)profil(diakses kaping 21 november 2011)
  2. (id)[1](diakses kaping 21 november 2011)