Lompat ke isi

Noella Sisterina

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Noella Sisterina
Profil
AliranPop
PacabakanPenyanyi
Alat musikVokal
Taun aktip2012-ayeuna
LébelJKT48 Project (2012 - 2015)
Hits Records (2012 - 2015)

Noella Sisterina yang akrab dipanggil Noella (gumelar di Surabaya, 16 Nopémber 1997; umur 26 taun) nyaéta penyanyi tina grup idola JKT48 asalna tina Indonesia. Noella mangrupikeun anggota generasi 2 JKT48, anu tungtungna janten anggota resmi Tim KIII dina tanggal 25 Juni 2013[1].

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Yeayy..Tim KIII JKT48 Terbentuk Archived 2014-12-25 di Wayback Machine. Yess Online. Diakses 2013-10-02.

Tumbu luar[édit | édit sumber]