Obrolan:Gayung

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Dina kamus Danadibrata siwur dibédakeun jeung gayung. Nu ngabédakeunana ngan ukur bahan jeung kagunaan. Siwur mah dijieun tina batok gunana keur nyiuk cai tina jero dalung atawa sééng. Ari gayung mah sisiuk cai di kamar mandi. Kumaha atuh? --ilhamkang (sawala) 15 Méi 2017 13.32 (UTC)

Oh, pami kitu mah berarti bentén wéh Kang --A.R Dipusparaga (sawala) 15 Méi 2017 13.35 (UTC)
Jadi artikel Gayung tetep tiasa diklaim nya. --ilhamkang (sawala) 15 Méi 2017 13.45 (UTC)
Muhun Kang --A.R Dipusparaga (sawala) 15 Méi 2017 14.01 (UTC)

Ngaronda artikel[edit source]

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - Can aya
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK

Catetan: Sacara umum artikel tos saé. Mangga dilajeng Kang @MadCholis --A.R Dipusparaga (sawala) 16 Méi 2017 15.03 (UTC)