Obrolan:Hui cilembu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - Yes check.svg 
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg 
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg 
  • Minimal 2 rujukan - Yes check.svg 
  • Gambar - Yes check.svg 
  • Wikifisasi - Yes check.svg 
  • Interwiki - Yes check.svg '
  • Kategori - Yes check.svg 

Catetan

  • Cobi paluruh wewengkon Cilembu,_Pamulihan,_Sumedang.
  • Ropéa kecap: hui ieu - ieu hui, kulantaran - ku lantaran, dauna - daunna, ditaplokeun - ditamplokkeun, hui Cilembu - hui cilembu.
  • Alihkeun judul Hui Cilembu - Hui cilembu.

--ilhamkang (sawala) 27 Agustus 2017 06.22 (UTC)

Haturan kang @ilham.nurwansah, hoyong diparios deui. --Dinototosugiarto (sawala) 3 Séptémber 2017 05.21 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas --ilhamkang (sawala) 14 Séptémber 2017 04.38 (UTC)