Obrolan:Kacang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ieu artikel umumna tos saé, mung aya sababaraha kakirangan dina teknis nyerat:

  1. Kecap di, ka, nu anu nuduhkeun tempat kedahna dipisahkeun.
  2. Nyerat e, é, eu aya nu teu acan merenah. Contona kecap iéu sakedahna diserat ieu.
  3. Aya kénéh kalimah anu can maké rujukan.
  4. Nyerat kecap "téh, téa, mah, ogé" kedah dipisahkeun tina kecap. Contona: "biasanamah" kedahna diserat "biasana mah".

--ilhamkang (sawala) 6 Méi 2017 07.32 (UTC)

Kahatur ilhamkang, Tos dicobi dilereskeun. Mangga pariosdeui..
Dinototosugiarto (sawala) 10 Méi 2017 01.42 (UTC)
Punten Kang @Dinototosugiarto masih aya sababaraha kalimah anu teu acan nganggo rujukan. Ku sim kuring tos dicirian. Mangga lengkepan heula, hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 10 Méi 2017 03.25 (UTC)
Kahatur, Téh A.R Dipusparaga. Mangga diparios deu...
Nuhun pisan Dinototosugiarto (sawala) 10 Méi 2017 04.01 (UTC)
Kang Dino cobi tingali nu tos diropéa éjahanana di dieu. Teras kalimah Lolobana anu alérgi ku kacang upama geus ngadahar kacang, sistem katahanan dina awakna bakal ngahudangkeun sakumpulan sél dina awakna, tuluy bakal ngaluarkeun histamin, anu ngabalukarkeun bocor atawa bareuh di daérah uratgetih dina awak, anu dirandapan bisa waé ngabalukarkeun, kulit arateul, biwir bareuh/jeding, kongkolak panon bareuh, jeung sajabana. tiasa dirucat janten sababaraha kalimah, supados teu panjang teuing. Cag. --ilhamkang (sawala) 10 Méi 2017 05.52 (UTC)
Kahatur kang ilhamkang (sawala)
Mangga diparios deui, Nuhun pisan.
Dinototosugiarto (sawala) 15 Méi 2017 13.40 (UTC)