Obrolan:Kecrik

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Saleresna mah simkuring rada kirang sapuk pami sadaya eusi ieu artikel awal digentos sadayana. Kedahna mah disawalakeun heula di ieu kaca obrolan sateuacan ngagentos sadayana eusi awal ieu kaca téh.--Yusup_Ramdani  27 Maret 2016 07.10 (UTC)

Haturan kang Ucup, kaleresan simkuring anu kamari nyerat "kecrik" anu ditarjamahkeun tina basa Inggris sapalih. Teu kagungan maksad ngagentos anapon mupus kana seratan sadérék, Kamari dinten ahad dina waktos ngalantung ka tepas leresan kaca anu dipikabutuh. Ieu kecrik téh teuacan aya anu midamel, kualatan ieu pisan nya abdi nyobi ngadamel taratas ngeunaan kecrik. Namung rupina sadérék Ucup dina waktos anu sami ngadamel ieu tulisan. Anu ngabalukarkeun "konflik" atanapi katindih dina waktosna "posting" Kukituna dina leresan ieu simkuring neda dihapunten, bilih saderek kirang sapuk kana ieusi éta seratan sapalih atanapi sadayana. Mangga digentos deui waé. Sakitu anu kapihatur... Dinototosugiarto (sawala) 27 Maret 2016 13.50 (UTC)

oh kitu, muhun teu sawios, pami kitu kajantenanana mah. Da ieu artikel gé tos kawilang mundel eusina, kantun ngawuwuhan rujukan anu luyu dina unggal kalimahna. Muhun, dilajeng deui kang ah nulisna. Panuhun. --Yusup_Ramdani  27 Maret 2016 14.57 (UTC)
Akuuuuur :)...--ilhamkang (sawala) 28 Maret 2016 01.20 (UTC)