Obrolan:Stasion Cibinong

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Punten cép @A2613, sanésna dina nyerat Jabodetabek téh leresna Jabodetabék kitu? Kapan Bekasi nya sanés Békasi.--Yusup_Ramdani  1 Maret 2016 09.53 (UTC)

Punten kang @Uchup19 nya, mung upami akronim mah panyebatanna henteu salamina luyu sareng kapanjanganna. Supados raos nyebatna, janten wéh Jabodetabék, henteu Jabodetabek. Sapertos Koréa Selatan (punten contona dicandak ti basa Indonésia) anu disingkat Korsél (nyerat sareng nyebatna sanés Korsel). Hatur nuhun A2613 (sawala) 1 Maret 2016 10.26 (UTC)
muhun pami kitu mah, mangga dilajeng!--Yusup_Ramdani  1 Maret 2016 23.54 (UTC)
Sami kasusna sareng PERSIB vs PÉRSIB. Mangga dilajeng. --ilhamkang (sawala) 2 Maret 2016 15.01 (UTC)