Obrolan:Tepas

Page contents not supported in other languages.
Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Ieu kaca husus dipaké pikeun sawala ngeunaan Tepas wungkul.
Pikeun ngobrolkeun hal-hal anu séjén, pék tempo Sawala. Pikeun méré nyaho kasalahan leutik kawas kasalahan éjahan jeung sajabana, pék bébéja ka Kuncén.

Obrolan anu teu merenah bakal dipupus. Nuhun.

This page is for discussion of the Tepas (Main Page) only.
For InterWiki purposes, please refer to our Embassy. For spelling mistakes and other minor errors, please notify one of our administrators. Irrelevant content will be removed.

Arsip: 1



Ngeunaan:

Pengurus[édit sumber]

puntén ari daftar jadi penggurus aya teu?

🌹VpuipV  ✉  25 Agustus 2022 02.56 (UTC)Balas[bales]