Obrolan pamaké:BRPever

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wilujeng sumping di Wikipédia, BRPever!


Sampurasun, simkuring baris nyamat anjeun minangka Wikipédiawan.

Wikipédia mangrupa énsiklopédi bébas anu digarap réréongan, terus-tumerus diwangun ku sadaya pamaké. Wikipèdia basa Sunda kiwari kakarék 50.044 artikel. Sakabéh artikel di Wikipédia basa Sunda ditulis tur dimumulé ku para rélawan siga anjeun. Mangga lakonan lèngkah munggaran anjeun ku sawatara pituduh anu aya di lebah katuhu, atawa nulis di kaca Sawala.

Wikipédia neueul kana sawatara prinsip dasar anu dipihormat ku sakumna:

  1. énsiklopedis tur anteb (ngandelkeun sumber anu sohéh)
  2. jihat sawangan nétral (teu ngandung unsur promosi)
  3. watekna nembrak sarta mihormat hak cipta (teu asal nyalin atawa plagiat)
  4. étika (lumuhung kana kasopanan tur konsénsus)
  5. bébas pikeun ngarobah (nyimpen sakabéh jujutan)

Hayu urang ngaronjatkeun Wikipédia basa Sunda sangkan leuwih hadé, kontribusi anjeun diantos pisan. Sangkan leuwih raket deui, dihaturan pisan gabung kana Facebook-icon.png Grup Facebook Wikipédia Basa Sunda

Mugia anjeun sugema boh macana boh nulisna di Wikipédia.

Wilujeng ngontribusi!

Pikeun nanda tangan obrolan, dina panungtung obrolan anjeun ketikeun ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).
don't speak Sundanese?


–-Yusup_Ramdani  7 Maret 2016 11.28 (UTC)