Obrolan pamaké:Pitke

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Pitke ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?



Mikhailov Kusserow (sawala) 06:56, 26 Nopémber 2009 (UTC)


Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Citakan:User fi
en-4 This user speaks English at a near-native level.
sv-2 Denna användare har kunskaper på mellannivå i svenska.
ja-2 この利用者は日本語ある程度話します。
fr-1 Cet utilisateur peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
zh-1 该用户可以使用简单中文进行交流。
Téang Basa pamaké

—› fi:Keskustelu käyttäjästä:Pitke