Obrolan pamaké:Rési Dorna

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wilujeng sumping di Wikipédia, Rési Dorna!


Sampurasun, simkuring baris nyamat anjeun minangka Wikipédiawan.

Wikipédia mangrupa énsiklopédi bébas anu digarap réréongan, terus-tumerus diwangun ku sadaya pamaké. Wikipèdia basa Sunda kiwari kakarék 60.535 artikel. Sakabéh artikel di Wikipédia basa Sunda ditulis tur dimumulé ku para rélawan siga anjeun. Mangga lakonan lèngkah munggaran anjeun ku sawatara pituduh anu aya di lebah katuhu, atawa nulis di kaca Sawala.

Wikipédia neueul kana sawatara prinsip dasar anu dipihormat ku sakumna:

  1. énsiklopedis tur anteb (ngandelkeun sumber anu sohéh)
  2. jihat sawangan nétral (teu ngandung unsur promosi)
  3. watekna nembrak sarta mihormat hak cipta (teu asal nyalin atawa plagiat)
  4. étika (lumuhung kana kasopanan tur konsénsus)
  5. bébas pikeun ngarobah (nyimpen sakabéh jujutan)

Hayu urang ngaronjatkeun Wikipédia basa Sunda sangkan leuwih hadé, kontribusi anjeun diantos pisan.

Mugia anjeun sugema boh macana boh nulisna di Wikipédia.

Wilujeng ngontribusi!

Pikeun nanda tangan obrolan, dina panungtung obrolan anjeun ketikeun ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).
don't speak Sundanese?


–-Yusup_Ramdani  19 Juli 2015 14.45 (UTC)


Poé Ieu Dina Sajarah[édit sumber]

Hatur nuhun, tos ngalajengkeun hanca Poé ieu dina sajarah.--yusup_ramdani  13 Désémber 2019 03.33 (UTC)

Sami-sami :) Rési Dorna (sawala) 13 Désémber 2019 15.47 (UTC)

Ngiringan pasanggiri Saraswati atuh.--yusup_ramdani  14 Désémber 2019 06.19 (UTC)

Hatur nuhun tos nawisan, manawi sanés waktos :) Rési Dorna (sawala) 14 Désémber 2019 14.56 (UTC)

Muhun, mangga dilajeng.--yusup_ramdani  14 Désémber 2019 21.07 (UTC)

We sent you an e-mail[édit sumber]

Hello Rési Dorna,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (sawala) 25 Séptémber 2020 18.54 (UTC)