Obrolan pamaké:SU33Muhammad

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké SU33Muhammad ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

~~~~


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 05:57, 17 Séptémber 2011 (UTC)


Wilujeng Sumping[édit sumber]

Wilujeng sumping Kang Muhammad, mugi teras nyerat dina basa Sunda, sumanget! Kadé hilap, dinten énjing ngawitan pasanggiri Sundapédia 2011. Upami aya patarosan anu badé didugikeun, ulah asa-asa, pok baé wakca :D Wilujeng Tandang! --Aditia.Gunawan (sawala) 12:11, 18 Séptémber 2011 (UTC)

Atur Waktu[édit sumber]

Halo Muhammad,

Untuk menyamakan penganturan waktu kedalam Waktu Indonesia Barat, silakan mengatur waktunya dengan cara:

  1. Klik Préferénsi pada pojok kanan atas.
  2. Pilih Titimangsa jeung wanci
  3. Pada kolom Format Waktu, pilih Asia/Jakarta pada kolom Wewengkon wanci
  4. Klik Simpen Préferénsi.


Agar tidak ada perbedaan masalah absensi ya, Tetap semangat menyuntingnya. :D


Hatur nuhun.

 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 12:46, 22 Séptémber 2011 (UTC)

Ngaronda[édit sumber]

Kang Muhammad, ieu hasil panitén abdi kana kontribusi salira ti kaping 19 September - 2 Oktober 2011.

  • Salira tos 22 kali ngédit (kirang 78 editan deui) kanggo lolos dina jirangan kahiji (Waktosna dugi ka kaping 12 Oktober!).
  • Absénsi copong nyaéta ping 20, 21, 25, 26, 27, 28, 29 Séptémber, 1 Oktober sareng 2 Oktober.

Ayeuna wang bahas perkawis artikel

  • Artikel kaétang

Teu acan aya'

Catetan:
  • Artikel ieu teh kawilang "geulis", gambarna sae, aya aksara Araban, jste.
  • Upami tiasa, dina pedaran ngeunaan sarat sah atanapi cai nu nyucikeun tiasa ditambihan ku wangun naratif, henteu ujug-ujug berendelan nomor.
  • Dilajeng
  • Artikel teu (acan) kaétang
  • Tumbak
  • Ideu milih judul artikel téh saé, tiasa dipanjangan. Lebar upami kateranganna mung sakitu mah.
  • Kantun nambihan unak-anik eusi artikelna sareng rujukanna.
Cindekna: Salira tos ngadamel hiji artikel anu tereh sampurna. Ku kituna, mangga lengkepan deui artikel anu tos dipidamel. Tetep sumanget, wilujeng neraskeun. Absensi usahakeun ulah seueur teuing copong.


Sakitu wé heula
Salam --Aditia.Gunawan (sawala) 16:08, 2 Oktober 2011 (UTC)

Artikel Pilihan[édit sumber]

Mangga, hatur nuhun, Yi. --Aditia.Gunawan (sawala) 9 Oktober 2011 14.54 (UTC)Reply[bales]

GUGUR[édit sumber]

Halo Kang Muhammad,

Berdasarkan catatan kontribusi kamu, kamu terakhir emnyunting tanggal 20 Oktober 2011. Oleh karena itu kamu dinyatakan GUGUR dalam kompetisi Sundapedia 2011 putaran kedua karena tidak menyunting selama 5 hari berturut-turut.

Kami selaku panitia mengucapkan terima kasih atas partisipasinya dalam kompetisi ini. Kamu masih dapat berkontribusi di Wikipedia basa Sunda sebagai kontributor biasa atau relawan biasa dengan menggunakan akun ini.


Salam.

D'SpecialOne (sawala) 28 Oktober 2011 08.43 (UTC)Reply[bales]