Obrolan pamaké:SU40Ratna

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké SU40Ratna ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?


Wilujeng Sumping[édit sumber]

Wilujeng sumping Teh Ratna, mugi teras nyerat dina basa Sunda, sumanget! Kadé hilap, dinten énjing ngawitan pasanggiri Sundapédia 2011. Upami aya patarosan anu badé didugikeun, ulah asa-asa, pok baé wakca :D Wilujeng Tandang! --Aditia.Gunawan (sawala) 12:20, 18 Séptémber 2011 (UTC)

Atur Waktu[édit sumber]

Halo Ratna,

Untuk menyamakan penganturan waktu kedalam Waktu Indonesia Barat, silakan mengatur waktunya dengan cara:

  1. Klik Préferénsi pada pojok kanan atas.
  2. Pilih Titimangsa jeung wanci
  3. Pada kolom Format Waktu, pilih Asia/Jakarta pada kolom Wewengkon wanci
  4. Klik Simpen Préferénsi.


Agar tidak ada perbedaan masalah absensi ya, Tetap semangat menyuntingnya. :D


Hatur nuhun.

 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 12:50, 22 Séptémber 2011 (UTC)

Ngaronda[édit sumber]

Assalamu'alaikum. Téh Ratna, kahaturkeun hasil panitén abdi kana kontribusi salira dina Wikipédia Sunda ti kaping 19 Séptémber dugi ka 5 Oktober 2011.

  • Dugi danget ieu salira nembe 14 kali ngédit di Wikipédia basa Sunda. Hartosna, kirang 86 kali ngedit deui dugi ka kaping 12 Oktober supados lolos tina jirangan kahiji. Saran abdi, sing sering nyimpen editan sok sanaos ngeditna sakedik oge. :D
  • Kanggo absénsi, seueur pisan anu copong. Kaetang mung opat dinten salira ngabsen dugi 6 Oktober teh. Sok ah, ti kawit ayeuna sing getol. Tetep sumanget.

Artikel anu dietang: Teu Acan Aya

Artikel anu teu kaétang (teu acan sampurna):

  • Eusi artikel ieu pondok keneh pisan. Tebih keneh kanggo janten artikel sampurna. Lengkepan deui nya, Neng. Masih keneh aya waktos.
  • Referensina nembe 1, kirang 4 deui supados tiasa janten artikel sampurna
  • Lengkepan deui nya Neng.
  • Artikel ieu oge masih acak-acakan keneh. Dina hal referensi akang tos nandaan ku [rujukan?] kanggo nyungkeun rujukan ti salira.
  • Interwiki teu acan aya pisan, referensina oge nembe hiji.
  • Cindekna, saena salira tiasa ngalengkepan deui artikel sangkan jadi hiji artikel sampurna kanggo dipeunteun ku Dewan Juri. Ulah hilap kana absen anu 86 deui nyaaa. Hehe


Wilujeng. Tetep Sumanget.
Salam, --Aditia.Gunawan (sawala) 6 Oktober 2011 09.04 (UTC)

GUGUR[édit sumber]

Halo Teh Ratna,


Berdasarkan catatan kontribusi kamu, kamu terakhir emnyunting tanggal 6 Oktober 2011. Oleh karena itu kamu dinyatakan GUGUR dalam kompetisi Sundapedia 2011 karena lebih dari 7 hari berturut-turut tidak menyunting.

Kami selaku panitia mengucapkan terima kasih atas partisipasinya dalam kompetisi ini. Kamu masih dapat berkontribusi di Wikipedia basa Sunda sebagai kontributor biasa atau relawan biasa dengan menggunakan akun ini.


Salam.


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 13 Oktober 2011 14.47 (UTC)