Obrolan pamaké:Syaifan Bahtiar Nirwansyah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wilujeng sumping di Wikipédia, Syaifan Bahtiar Nirwansyah!


Sampurasun, simkuring baris nyamat anjeun minangka Wikipédiawan.

Wikipédia mangrupa énsiklopédi bébas anu digarap réréongan, terus-tumerus diwangun ku sadaya pamaké. Wikipèdia basa Sunda kiwari kakarék 59.565 artikel. Sakabéh artikel di Wikipédia basa Sunda ditulis tur dimumulé ku para rélawan siga anjeun. Mangga lakonan lèngkah munggaran anjeun ku sawatara pituduh anu aya di lebah katuhu, atawa nulis di kaca Sawala.

Wikipédia neueul kana sawatara prinsip dasar anu dipihormat ku sakumna:

  1. énsiklopedis tur anteb (ngandelkeun sumber anu sohéh)
  2. jihat sawangan nétral (teu ngandung unsur promosi)
  3. watekna nembrak sarta mihormat hak cipta (teu asal nyalin atawa plagiat)
  4. étika (lumuhung kana kasopanan tur konsénsus)
  5. bébas pikeun ngarobah (nyimpen sakabéh jujutan)

Hayu urang ngaronjatkeun Wikipédia basa Sunda sangkan leuwih hadé, kontribusi anjeun diantos pisan.

Mugia anjeun sugema boh macana boh nulisna di Wikipédia.

Wilujeng ngontribusi!

Pikeun nanda tangan obrolan, dina panungtung obrolan anjeun ketikeun ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).
don't speak Sundanese?


-- A2613 (sawala) 5 April 2019 02.15 (UTC)

Community Insights Survey[édit sumber]

RMaung (WMF) 6 Séptémber 2019 14.22 (UTC)

Reminder: Community Insights Survey[édit sumber]

RMaung (WMF) 20 Séptémber 2019 15.06 (UTC)

Reminder: Community Insights Survey[édit sumber]

RMaung (WMF) 3 Oktober 2019 18.58 (UTC)

Hatur nuhun[édit sumber]

Bagéa Kang Syaifan, nuhun parantos ngiring rumawat kana Wikipédia basa Sunda. Simkuring Ilham, ieu nganggo akun bot kanggo ngarapihkeun éjahan. Hapunten bilih engké aya éjahan anu kirang merenah ku abdi dibantosan dibébérés. Cag. --Ilhambot (sawala) 8 Oktober 2019 02.34 (UTC)