Obrolan pamaké:Syusuf2016

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wilujeng Sumping di Wikipedia![édit sumber]

Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Syusuf2016 ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

ilhamkang (sawala) 22 Pébruari 2016 16.08 (UTC)


Hatur Nuhun[édit sumber]

Hatur nuhun kanggo kontribusi Kang Yusuf dina Wikipedia Basa Sunda. Sing getol nyuntingna nya, Kang. --ilhamkang (sawala) 18 April 2016 02.31 (UTC)

Sami-sami, Kang, numawi pabaliut sareng milari kipayah janten kakapeungan. --Syusuf (sawala) 18 April 2016 02.35 (UTC)
Muhun sami da ari éta mah. Hehe. Nu penting mah mayeng, sanaos teu unggal dinten oge. --ilhamkang (sawala) 19 April 2016 07.32 (UTC)

Tarjamah dina "merupakan"[édit sumber]

Kang Yusuf, nuhun pisan tos nambihan seueur artikel kana Wikipedia Basa Sunda. Mung, kanggo sababaraha hal, utamina dina ejahan, kedah langkung diperhatoskeun. Saleresna teu masalah aya kekecapan nu disundakeun tina basa Indonesia, mung sakapeung sok janten rada aneh. Salah sahijina upami narjamahkeun "merupakan" biasana janten "mangrupakeun", padahal cekap "mangrupa" dina basa Sunda mah. Cag. :) --ilhamkang (sawala) 17 Méi 2016 14.58 (UTC)

Nuhun Pisan[édit sumber]

Kang Ilham anu bageur, mangga diéstokeun pisan hatur nuhun dicaangan da muhun undak usuk basa tos lami, pareumeun obor, atawa oborna lain pareum, leungit. Kapungkur hanacaraka asana ditalar, kiwari téh lebeng sok ngatog da lampuna leungit mung nganggo rarasaan waé. Muhun, kantos kapungkur nuju di Bandung leukeun maos majalah Manglé. Geuning ayeuna sapopoé gaulna jeung Betawi, Indonésian, atuh rasa basa beuki atah anjang da ngobrol Sunda ogé paling saliwat atawa pami ka lembur. Hémeng puguh, urang Jawa pami ngobrol jeung Jawa, eh conggah kabina-bina Jawana. Sedih sim kuring, kungsi aya pajabat luhur Sunda pituin, sim kuring kungsi naros ku Basa Sunda euleuh-euleuh, jawabna téh Andunisi..sigana embung nembongkeun kasundaanana, padahal abdi yakin anjeuna Sunda pituin. Alhamdulillah pendak sareng Kang Ilham saparakanca di wikipédia nu kumawula ka jatisunda mugia jaya di buana. Aamiin. Euh janten, curhat. Punten...Kang ieu kamelang nu nyangkaruk na haté, permios. --Syusuf2016 (sawala) 17 Méi 2016 16.21 (UTC)

Sawangsulna, Kang. Simkuring saparakanca di Wikipédia ogé janten kabantos ku aktifna Akang. Keun ari éntépseureuhna basa mah da ku mindeng dianggo téa. Sanaos pituduh gaya basa dina ieu loka teu acan lengkep, tapi sakedik-sakedikeun mah teras dikeureuyeuh. Ulah hariwang urang Sunda bakal ilang, asal urangna teras aktif mekelan paélmuanana ka anak-incu jaga. Nya Wikipédia salah sahiji tarékahna. Mugia teras sumanget nya, Kang Yusuf. --ilhamkang (sawala) 23 Méi 2016 04.26 (UTC)

Punten[édit sumber]

Saya ingin memberitahukan untuk memberikan suara di sini Haturnuwun :) Salam kenal. Murbaut (sawala) 1 Juni 2016 10.11 (UTC)

Sami-sami salam kenal Murbaut (sawala). Maaf, saya tidak memahami tentang basa Banyumasan, walau demikian saya turut mendukung dan saya lihat kayaknya sudah selesai ya. Terima kasih. Haturnuwun.--Syusuf2016 (sawala) 2 Juni 2016 03.24 (UTC)
Trimakasih atas dukungannya ya itu sebenarnya belum selesai. di Meta nyuruh adakan pemungutan suara.Trimakasih Murbaut (sawala) 2 Juni 2016 07.36 (UTC)