Octi Sevpin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Octi Sevpin
GumelarOcti Sevpin Cahyaning Ayu
7 Oktober 1997 (1997-10-07) (yuswa 23)
KabangsaanBandéra Indonésia Indonésia
Ngaran landianOcti
PagawéanPenyanyi, model
AgamaIslam

Octi Sevpin (gumelar 7 Oktober 1997; umur 23 taun) ogé biasa disebut Octi tilas anggota grup idola JKT48 anu asalna ti Indonesia. Anjeunna mangrupikeun anggota generasi kadua JKT48, anu tungtungna janten anggota resmi Tim KIII dina tanggal 25 Juni 2013.[1] Kusabab 23 Januari 2014, Octi sacara resmi henteu neraskeun kagiatan di JKT48.[2] Dina waktos ayeuna, Octi mutuskeun pikeun balik deui bertudung.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg