Onom

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Onom nyaéta salah sahiji sebutan pikeun sarupaning bangsa lelembut, utamana nu ngageugeuh wewengkon ranca/rawa Lakbok, Ciamis.


Arjuna Wayang.jpg


Nulis.jpg