Padasuka, Cimahi Tengah, Cimahi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Padasuka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaCimahi
KacamatanCimahi Tengah

Padasuka nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cimahi Tengah, Kota Cimahi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.