Pajambon, Kramat Mulya, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Pajambon
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Kacamatan Kramat Mulya

Pajambon nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kramat Mulya, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg